2021 Grammys överlevde på något sätt en covid-inspirerad sexveckors fördröjning, för att inte tala om arga diatribes från veckan, och sammanställde en sömlös, underhållande, musikförpackad telecast som också visade sig fullständigt, bafflingly infuriating. Hur kan allt det vara sant? Läs vidare!

1. Själva sändningen var en triumf. Ge stora mängder kredit till Executive Producer Ben Winston, vilket gör sin grammys debut: Hans telecast flyttade breezily över flera steg, skära förbi årets fett och mycket av fyllmedlet, markerade ett stort och varierat utbud av musik och tillät utövare som ska visas i sitt bästa. En typisk grammys Telecast har fantastiska höjder och pinsamt låga, men söndagskvällens föreställningar var för skickliga och elegant producerade för att tillåta tågbrott. Efter en jumbled, clunky, zoomintensiv Golden Globes Telecast bara några veckor tidigare, visade Winston världen hur det är gjort.

2. De utmärkelser själva? Hoo Boy. Du kunde se det, men det kände fortfarande chockerande: Grammys tog ett ögonblick, vid handen Beyoncé den 28: e Grammy av hennes världsklass karriär, för att erkänna att hon bara överträffade Alison Krauss för de flesta grammys som någonsin tilldelats en kvinna konstnär. (Titta på din rygg, Georg Solti!) UNAGNYCEDGED I det ögonblicket var att Beyoncé har en lång historia om att gå över för de stora utmärkelserna på natten. Hon har aldrig vunnit rekord av året eller ett album av året, och hon vann årets sång en gång en gång 2010, för “singel damer (sätta en ring på den).” Skanna en lista över grammys som Beyoncé har vunnit, och notera hur många gånger modifieraren “R & B” visas.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *